Blog

Wintersport Oostenrijk en Coronavirus

als alleenstaande op wintersportNu ook mensen met Coronavirus besmet in Oostenrijk, Insbruck.

Het is 25 februari 2020 er is slecht nieuws voor wintersporters in Oostenrijk, het besmettelijke Coranavirus is volgens diverse media nu ook gevonden bij wintersporters in Oostenrijk. Dit was het laatste nieuws op Nu.nl.

tui wintersport banner

Twee personen in de Oostenrijkse plaats Innsbruck zijn positief getest op het coronavirus, meldt de gouverneur van de deelstaat Tirol dinsdag in een persconferentie. Het gebied rondom de stad is geliefd onder wintersporters en trekt rond deze tijd van het jaar honderden tot duizenden Nederlanders. Meer informatie op Nu.nl, link. Er zouden 2 Italiaanse mannen besmet zijn die in Oostenrijk aan het wintersporten zijn.  Eerder werd al vastgesteld dat in Noord-Italië tientallen mensen met het Coronavirus besmet zijn en zijn ook in andere landen duizenden mensen in quarantaine.

Houd het nieuws in de gaten en informeer je goed.

Houd het nieuws over het Coronavisrus in de gaten. Als jij nu bezig bent met wintersport in Oostenrijk, hoef je niet in paniek te raken. Wel moet je extra alert zijn als je ook je wintersportvakantie Oostenrijk in Innsbruck hebt geboekt en daar nu bent of binnenkort naartoe gaat. Het ministerie van buitenlandse zaken informeert over veilige landen en niet veilige landen en geeft ook aan welke maatregelen je tijdelijk zou kunnen treffen.  Hier vind je het reisadvies van het Ministerie.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Niemand wil besmet raken met dit virus en al helemaal niet tijdens je wintersport vakantie dus houd het nieuws goed in de gaten.

 

sunweb lastminutes banner

 

Wintersport Oostenrijk grote groep

Wintersport OostenrijkVind hier een accommodatie wintersport Oostenrijk grote groep.

tui wintersport banner

Dit zijn wintersport accommodaties Oostenrijk voor grote groepen vanaf 20 personen.

Wintersport Chalets Oostenrijk voor groepen vanaf 30 personen

Als je met je vrienden, familie of collega’s een wintersport vakantie Oostenrijk wilt boeken en je bent met een grote groep, dan kan je via deze pagina eenvoudig een groot vakantiehuis wintersport Oostenrijk vinden. Ook als je met meer dan 20 personen een wintersport vakantiehuis, chalet of groepsaccommodatie Oostenrijk zoekt. Of je nu een wintersport weekend met een grote groep in Tirol, Salzburgerland, Karinthië of Voralberg zoekt, hier vind je de mooiste chalets en grote vakantiehuizen voor een skivakantie met een grote vriendengroep in Oostenrijk. Ook met de beste apres ski mogelijkheden en in een langlaufgebied. Dit zijn de wintersport accommodaties Oostenrijk voor grote groepen van 20 tot 60 personen. Je kunt dus ook een groot vakantiehuis of chalet Oostenrijk voor een grote groep van 30, 40 of 50 personen huren. Meestal met ski locker.

Accommodatie wintersport Oostenrijk grote groep langlauf vakantie.

Zoek je een groot wintersport chalet in Oostenrijk voor een langlauf vakantie of weekend? Bij de keuze van een ski chalet of wintersport vakantiehuis spelen een aantal factoren een rol. Het ene wintersport gebied ligt op grote hoogte en is geschikt voor ervaren skiërs terwijl het andere gebied meer geschikt is voor wandelaars en langlaufers. Met name in Tirol vind je veel wintersport gebieden om te kunnen langlaufen. Maar ook in Salzburgerland, kan je een wintersport chalet grote groep in een langlaufgebied boeken.
Hier vind je wintersport accommodaties grote groepen Oostenrijk voor langlaufers.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Wintersport vakantiehuis grote groep Oostenrijk aan de piste huren

Als je op zoek gaat naar wintersport accommodaties voor grote groepen in Oostenrijk, heb je een aantal specifieke zoekmogelijkheden. Zo kan je een een chalet aan de piste boeken of een groot wintersport vakantiehuis bij een gletsjer boeken. Je kunt ook selecteren op sneeuw zekere wintersport gebieden Oostenrijk of die skigebieden die over de beste apres ski mogelijkheden beschikken. Er valt dus wat te kiezen. Daarnaast kan je een groot vakantiehuis Oostenrijk boeken met privé zwembad, afwasmachine en omheinde tuin. Je bepaalt dus zelf aan welke voorwaarden je wintersport Oostenrijk grote groep accommodatie moet voldoen en welke prijs je daarvoor over hebt.

Wintersport weekend Oostenrijk met grote groep op tijd regelen

Als je met 20, 30 of 40 man een wintersport weekend in Oostenrijk wilt boeken en wilt overnachten in een hotel, chalet of groepsaccommodatie is het zaak je verblijf op tijd te regelen. Ons advies is. Indien je met meer dan 8 personen een wintersport chalet of appartement in Oostenrijk wilt boeken, reserveer dat dan minimaal 3 maanden voor vertrek. Ga je met een grote groep van meer dan 12 personen op wintersport vakantie, regel je accommodatie dan minimaal 6 maanden vooraf. En voor grote groepen voor meer dan 20 personen geldt. Wil je als grote groep een wintersport accommodatie Oostenrijk voor meer dan 20 a 24 personen boeken, doe dit dan minimaal 9 maanden vooraf. Grote wintersport accommodaties voor groepen van 30, 40, 50 of 60 personen, moet je minimaal 1 jaar vooraf reserveren. Dit geldt ook voor luxe wintersport chalets Tirol en Salzburgerland met privé zwembad.

 

sunweb lastminutes banner

 

Single reizen hoger opgeleiden

als alleenstaande op wintersportInformatie over single reizen hoger opgeleiden.
Ben je een hoger opgeleide alleenstaande en wil je een single wintersport reis boeken? Geen zin om alleen op vakantie te gaan? Kies dan voor één van de single wintersport reizen voor hoger opgeleiden. Je kunt kiezen uit de beste wintersport gebieden in Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Ook voor een wintersport weekend met singles.

tui wintersport banner

Met kerst niet alleen?

Ook met kerstmis worden er single reizen voor hoger opgeleiden georganiseerd. Als je niet van wintersport houdt en toch niet met kerstmis alleen wilt zijn, kan je bijvoorbeeld een single groepsreis naar Spanje, Griekenland of Kaap-Verdië boeken. Je kunt kiezen voor een zonvakantie, verre reis of avontuurlijke vakantie. Als je graag met andere hoog opgeleide alleenstaanden op reis gaat, kijk dan bij deze single reizen voor hoger opgeleiden. Ook voor een single weekend of luxe cruise.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Op individuele basis een wintersport reis Oostenrijk boeken?

Ben je niet zo een groepsmens? Natuurlijk kan je ook op individuele basis een wintersport vakantie Oostenrijk boeken. Huur een wintersport chalet en boek een vliegticket en je kunt op eigen houtje naar Oostenrijk afreizen. Een hotel in Oostenrijk aan de piste is misschien wat comfortabeler. Zeker als je deze op basis van volpension boekt.

sunweb lastminutes banner

Single wintersport is voor alle leeftijden.

Wie denkt dat je alleen maar als alleenstaanden jongere een single wintersport vakantie kunt boeken, heeft het mis. Tegenwoordig kan je wel tot je 70ste jaar deelnemen aan een wintersport groepsreis voor alleenstaanden. Het aanbid 40, 50 en 60 plus single reizen voor alleenstaanden met een hogere opleiding is groot en divers.

sneeuwkettingen kopen

Sneeuwkettingen kopen, waar moet je op letten?

Sneeuwkettingen kopen voor de komende wintersportvakantie? Dan is het handig om op een aantal belangrijke punten te letten. Op besneeuwde en beijzelde wegen tijdens wintersport zijn sneeuwkettingen enorm belangrijk om voldoende grip te hebben. Sneeuwkettingen zijn in alle wintersportgebieden verplicht en het verplicht gebruiken van sneeuwkettingen wordt aangegeven door een rond en blauw verkeersbord met daarop een sneeuwketting. In dit artikel vertellen wij meer over waar je op moet letten bij het kopen van sneeuwkettingen.

tui wintersport banner

Juiste bandenmaat

Sneeuwkettingen zijn er in allerlei maten, maar welke maat is geschikt voor om de banden van je auto? Dit kan je eenvoudig checken door te kijken wat de bandenmaat van je auto is. Op autobanden staan namelijk altijd de bandenmaat. Het eerste getal is de breedte, het tweede getal de hoogte en het getal na de R is de velgdiameter in inches. Deze drie maten heb je nodig om de juiste maat sneeuwkettingen te kiezen.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Bepaal de binnenspeling

Bij sneeuwkettingen aanschaffen is het belangrijk om de binnenspeling te bepalen. Traditionele sneeuwkettingen vereisen voldoende ruimte in de wielkast tot 16mm. Deze ruimte is nodig om de sneeuwketting te kunnen monteren en schade aan je auto te voorkomen. Bij te weinig binnenspeling kan de sneeuwketting schade aanbrengen aan de binnenkant van je wielkast. Bij moderne auto’s met grotere wielen is er vaak minder wiel kastruimte waardoor je vaak sneeuwkettingen nodig hebt die geschikt zijn voor auto’s met weinig ruimte 7 mm. In sommige gevallen is er zelfs helemaal geen ruimte in de wielkast, hiervoor zijn loopvlak sneeuwkettingen geschikt. Deze hebben helemaal geen ruimte nodig. Met de sneeuwkettingzoeker van Sneeuwkettingen4u kan je gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen voor jouw auto vinden!

sunweb lastminutes banner

Let op het gewicht van je auto

Ook het gewicht van je auto is belangrijk bij het kopen van sneeuwkettingen. Bij zware auto’s is het belangrijk dat de schakels van de sneeuwkettingen dik en stevig genoeg zijn. Zwaardere auto’s hebben vaak ook meer vermogen, waardoor het belangrijk is dat de sneeuwkettingen extra dik en stevig zijn.

Skiën-in-Argentinië

Grote vakantiehuizen wintersport

Waar kan je grote vakantiehuizen wintersport boeken?
Wie met een grote groep een wintersport vakantie in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië boekt, kan een groot wintersport vakantiehuis, chalet of groepsaccommodatie boeken. Met name wintersport groepsreizen in Oostenrijk zijn populair. Het is echter niet altijd eenvoudig een wintersport chalet of vakantiehuis 20-30 personen in Tirol, Salzburgerland of elders in Oostenrijk te boeken.

tui wintersport banner

Het grootste aanbod grote vakantiehuizen vind je de op de website vakantiehuis 20 personen.

Grote vakantiehuizen wintersport voor weekend met vrienden.

Wie een wintersport weekend met meer dan 10 vrienden wil boeken, kan dat niet beter last minute doen. Er is veel vraag naar wintersport last minutes voor grote groepen. In het geval van een weekendje skiën met vrienden kan je dus het beste enkele maanden van tevoren je grote skichalet of vakantiehuis aan de piste boeken. Zelfs als je maar met 2, 3 of 4 vrienden een weekendje in de sneeuw wilt vertoeven, moet je al op tijd je grote wintersport chalet reserveren. Ook voor een korte skivakantie Oostenrijk kan je het beste enkele weken voor vertrek reserveren.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Niet buiten de piste gaan skiën.

Als jij en je vrienden geoefende skiërs zijn, is het verleidelijk om buiten de officiële pistes te gaan skiën. Er dreigt buiten de officiële skipistes echter altijd lawine gevaar omdat deze pistes minder goed beveiligd zijn tegen overvloedige sneeuwval en er geen toezicht en bescherming is. Ook in 2019 zijn er al weer doden onder Nederlanders gevallen die buiten de piste gingen wintersporten en werden bedolven onder een lawine. Het lawine gevaar is bij wintersport Oostenrijk altijd aanwezig. Zeker ook als je op grote hoogte gaat skiën.

Reisverzekering afsluiten bij huren grote vakantiehuizen wintersport.

Zeker in het kader van een wintersport weekend met je vrienden, is het raadzaam een reisverzekering af te sluiten met ongevallen dekking en repatriëring. Bij de meeste reisverzekeringen kan je kiezen voor een extra wintersport dekking. Hiermee heb je ook recht op ziekenhuis hulp in het buitenland en repatriëring bij bijvoorbeeld een gebroken been of ernstige blessure waardoor je niet meer naar huis kunt rijden of vliegen. Je hebt meestal ook recht op de SOS hulpcentrale of ANWB hulp centrale. In de meeste reisverzekeringen zit verder ook een dekking tegen beschadiging van het grote vakantiehuis. Zo ben je ook verzekerd bij beschadiging aan grote vakantiehuizen wintersport.

sunweb lastminutes banner

 

Mindervaliden wintersport

Mindervaliden wintersport, bestaat dat?

Veel mindervaliden doen aan wintersport. Het ligt echter aan je fysieke beperking of je wel of geen skivakantie of langlaufvakantie kunt boeken.  Als je een handicap hebt omdat je benen verlamd zijn bijvoorbeeld is actieve wintersport niet mogelijk. Als je rolstoel afhankelijk bent is een skivakantie meestal ook niet mogelijk. Heb je iets aan je handen of heb je een bepaalde aandoening dan is het wel vaak mogelijk om enige vorm van wintersport te beoefenen. Net zoals er bijvoorbeeld mindervaliden voetvolleybal is, is er ook mindervaliden wintersport mogelijk. Ook een aangepaste skivakantie in Oostenrijk. Een aangepaste vakantiewoning direct aan de piste en met skilift is meestal een harde voorwaarde.

tui wintersport banner

Een mindervaliden wintersport accommodatie huren.

Als je rolstoel geboden bent en op vakantie wilt, zal in de meeste gevallen een aangepast chalet of aangepaste vakantiewoning huren.  Soms heeft een hotel aan de piste ook een hotelkamer te huur met aangepaste douche en toilet maar in de meeste gevallen is het boeken van een mindervalide wintersport accommodatie de beste optie. Als je alleen afhankelijk bent van een rolstoel is een rolstoelvriendelijke vakantie de beste optie.  Heb je andere fysieke beperkingen dan kan een accommodatie zoals een minder validen vakantiewoning met hoog/laag bed uitkomst brengen.

sunweb lastminutes banner
chalet wintersport Oostenrijk banner

Met de rolstoel op wintersport vakantie naar Oostenrijk.

Wie Oostenrijk als favoriete vakantieland heeft uitgekozen, wil nooit meer iets anders. Tirol, Salzburgerland en Karinthië zijn onlosmakelijk verbonden met goede pistes, hoge bergen en prima voorzieningen voor wintersporters. Met name Tirol heeft ook mogelijk voor mensen met een fysieke beperking of handicap. Daar is het mogelijk een hotelkamer in een rolstoelvriendelijk hotel aan de piste te boeken. Hier vind je meer informatie over wintersport in Tirol en bekende en onbekende wintersport gebieden. Ook beginnende wintersporters en families met kinderen kiezen vaak de beginners pistes op Tirol.

Wintersport Oostenrijk

Korte skivakantie Oostenrijk

Je kunt ook een korte skivakantie Oostenrijk boeken.

Wie aan wintersport vakanties denkt, denkt aan vakanties van 7 tot 14 dagen.  Niet iedereen heeft in de maanden december tot en met april zo veel vrije tijd beschikbaar en veel mensen zien daarom van een skivakantie af. Heel jammer, want je kunt ook een korte skivakantie boeken. Naar Oostenrijk bijvoorbeeld.

tui wintersport banner

Wintersportgebieden zoals Ischgl, Sölden en Zillertal 3000 zijn perfect voor een korte skivakantie Oostenrijk.  Maar ze zijn ook ideaal voor een wintersport weekend. Op deze pagina meer informatie over de mogelijkheden korte wintersport reizen te boeken binnen de bekende wintersportlanden in Europa.

Je kunt een korte skivakantie Oostenrijk voor 3, 4, 5 of 6 dagen boeken. Indien je maar 3, 4 of 5 dagen vrij hebt, is een wintersport met vliegtuig vakantie het meest praktisch. Je kunt ook als alleenstaande een korte wintersport vakantie boeken.

Met het vliegtuig naar Oostenrijk afreizen voor korte skivakantie.

Als je voor een 4 of 5 daagse skivakantie Oostenrijk met de auto naar Oostenrijk moet afreizen, ben je meer dan 24 uur onderweg en kom je doodmoe op je vakantieadres aan. Zelfs als je met meerdere mensen achter het stuur kruipt van je auto blijft zo een autorit afzien. Het is daarom veel beter om goedkope vliegtickets Oostenrijk te boeken of een all inclusive skivakantie Oostenrijk te boeken. Met vliegtickets en hotel overnachtingen wel te verstaan.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Door de relatief lage brandstofprijzen is een vliegtuig wintersport uitstapje Oostenrijk minder duur dan je denkt en als het mee zit, kan je zo een goedkope vliegvakantie Oostenrijk ook last minute boeken. Ook voor een korte wintersport vakantie met 2 tot 4 personen zijn er veel aanbiedingen en last minutes op het internet te vinden. Hier vind je informatie over wintersport vliegtuig Oostenrijk.  Je kunt meestal vanuit Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Brussel naar Oostenrijk per vliegtuig afreizen.

Korte skivakantie Winterberg boeken.

Als je maar 2 of 3 dagen vrij hebt voor een korte skivakantie, is een korte skivakantie in Winterberg ( Sauerland ) de perfecte locatie. Vanuit Nederland en Vlaanderen is deze super wintersport plek binnen een halve dag aan te rijden en de apres ski mogelijkheden zijn in Winterberg super. Als je Oud en Nieuw of kerstmis in een witte wereld wilt vieren, is Winterberg ook een leuke locatie.  In de periode rond kerst en Oud en Nieuw is het er extra gezellig en vind je er ook optredens van vele bands en orkesten. Ook als je niet van kerstmuziek houdt is het super leuk in Winterberg rond kerstmis.

sunweb lastminutes banner

Bekijk hier alle korte skivakanties in Oostenrijk

als alleenstaande op wintersport

Als alleenstaande op wintersport

Waar boek jij als alleenstaande je wintersport vakantie?

Wie als alleenstaande een wintersport vakantie wil boeken, kan kiezen uit meerdere mogelijkheden. ook voor een alleengaanden wintersport vakantie 50 +. Met vrienden, familie of collega’s op wintersport vakantie of toch maar liever alleen gaan? Of je aansluiten bij een single wintersport groepsreis en met gelijkgestemden genieten van sneeuw, zon, skiën, apres ski en veel gezelligheid??  Op deze pagina lichten we de diverse mogelijkheden toe. Ook voor een last minute wintersport all inclusive

tui wintersport banner

Met vrienden, collega’s of familie op wintersport.

Als je liever niet alleen op reis wilt gaan is een groepsreis naar de sneeuw zo gek nog niet. Maar dan moet het wel 100 % met je collega’s, vrienden of familie klikken. En, niet onbelangrijk. Waar vind je een wintersport accommodatie Oostenrijk voor een grote groep? Hoe wordt je privacy gegarandeerd en kan je je van tijd tot tijd terugtrekken? Hoe blijf je als alleenstaande overeind als je mee gaat met een vriendengroep? Het succes van een wintersport weekend met je familie of collega’s hangt dus voornamelijk af van de “klik” die je met hen hebt en het respect voor elkaar. Je vindt hier grote vakantiehuizen wintersport Oostenrijk.

Op eigen houtje een skivakantie boeken.

Al je graag je eigen ding doet en op vrijheid en 100 % privacy gesteld bent, kan je misschien beter toch alleen op reis naar de sneeuw gaan. Je kunt bijvoorbeeld een all inclusive wintersport vakantie boeken. Met vliegtickets naar Oostenrijk en hotel natuurlijk.  Alleen op skivakantie gaan, heeft zo zijn voordelen. Als je zelfstandig bent en niet zo snel in paniek raakt, is dat ideaal. Wintersport Oostenrijk,  ook voor alleenstaanden erg aantrekkelijk. Het is ook aantrekkelijk een chalet met jacuzzi in Oostenrijk te huren. Voor een heerlijke wellness beleving in Tirol, Salzburgerland of elders in dit prachtige land.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Meedoen met een single wintersport groepsreis.

Als je niet alleen op vakantie wilt én met gelijkgestemden op stap wilt, is een een single wintersport groepsreis zeker wat voor jou.

sunweb lastminutes banner

Single wintersport reizen zijn groepsreizen van bijvoorbeeld 8 dagen met bestemmingen naar Oostenrijk en Frankrijk. Belangrijk is wel dat je een reis uitzoekt bij een echte single reis organisatie en de medereizigers van je eigen leeftijd zijn. Hie kan je een single wintersport groepsreis boeken.   Je kunt kiezen voor een single groepsreis Oostenrijk maar meestal staat Italië, Frankrijk en Zwitserland ook op het alleenstaanden wintersport programma.

Hoe overleef je het kamperen in de winter?

Bij kamperen denken de meeste niet meteen aan de winter en de kou, maar toch is dit mogelijk. Je hebt daar wel een aantal andere materialen en voorbereidingen voor nodig om dit te kunnen doen zodat het comfortabel blijft. Om je goed voor te bereiden voor het winterkamperen lees je hier een aantal tips die helpen bij het overleven bij het kamperen in de winter.

sunweb lastminutes banner
chalet wintersport Oostenrijk banner
tui wintersport banner

Lees meer

Met de vouwwagen naar winterse bestemmingen. Kan dat?

Wintersport Oostenrijk met de vouwwagen.

Is wintersport Oostenrijk met een vouwwagen mogelijk? Sommige mensen krijgen het behoorlijk benauwd met de gedachte aan een vakantie naar een zomerse land. Het warme klimaat, de vele zonuren en de warme zonnestralen doen ze niet vele goed. Iedereen zijn voorkeur en daarom kiest ook een grote groep mensen ervoor om liever op wintersport te gaan. Wanneer ze op de ski’s van de piste glijden leven ze helemaal op. Net als een zonnige vakantie in een all-in hotel, neemt ook op wintersport de nodige kosten met zich mee. Hoe kan je dan alsnog besparen? Door in plaats van een hotel of chalet te zoeken naar een andere accommodatie en je eigen vouwwagen mee te nemen.

tui wintersport banner

Lekker compact

Kleding, entertainment, stoelen, tafels, slaapzakken, luchtbedden… Er is genoeg wat je in moet pakken als je op vakantie gaat. Wanneer je met een caravan op reis gaat, moet je ook nog een groot gevaarte achter je auto meeslepen. Met een vouwwagen is dat niet aan de orde. Deze is namelijk een stuk compacter van vorm. Natuurlijk moet je, eenmaal aangekomen op de bestemming, nog wel aan de slag met het opzetten van deze tent. Maar wees gerust, dit gaat een stuk eenvoudiger dan een ‘gewone’ tent. Het voordeel van een vouwwagen is dat je er ook nog bagage bovenop kan plaatsen. Dus je eigen ski’s kunnen in dit geval gewoon mee. Wintersport Oostenrijk is dus met een vouwwagen mogelijk. Je moet echter wel weten wat je doet en al de nodige wintersport ervaring hebben.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Exemplaar voor elk gezelschap

Wanneer je een vouwwagen gaat aanschaffen, dan stem je dit natuurlijk af op de grootte van je gezelschap. De Combi Camp vouwwagens zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten, zodat je in deze tent kunt overnachten met een gezelschap van twee tot zeven personen. Ga je alleen op reis met je partner of een vriend/vriendin en wil je toch lekker luxe slapen? Kies dan voor een grote variant, zodat je hier een kingsize luchtbed in kunt leggen. Of je nu naar Opper-Oostenrijk op vakantie gaat of naar Tirol. De Vouwwagen kan zeker mee.

sunweb lastminutes banner

Houd het warm

Wanneer je de vouwwagen meeneemt voor je wintersportvakantie, dan is het wel goed om rekening te houden met de lage temperaturen. Want eigenlijk ga je nu als het waren kamperen in de winter. Zorg daarom voor de juiste uitrusting. Neem extra dikke kleding en slaapzakken mee. Vergeet ook niet heaters in de vouwwagen te plaatsen. De camping zelf zorgt voor de juiste voorzieningen, zodat je beschikt over elektriciteit. Met de juiste voorbereidingen houd jij het warm genoeg en kun je optimaal genieten van het mooie winterse landschap.