Eenoudervakantie Oostenrijk

Je kunt hier een eenoudervakantie Oostenrijk boeken

Voor een eenoudervakantie wintersport Oostenrijk of een 1 ouder vakantie zomer.

Oostenrijk, voor je zomer- en wintersport vakantie

Indien je een aantrekkelijk land zoekt voor de invulling van je eenoudervakantie en je hebt de beschikking over een flinke dosis energie een een eigen auto, is Oostenrijk misschien wel het ideale vakantieland en zeker voor je een ouder wintersport vakantie.


eenouder wintersport plezier

Oostenrijk is gezinsvriendelijk, ook voor 1 ouder gezinnen en in Tirol en Karinthië vind je veel skipistes voor beginners. Tel daarbij op dat je voor weinig geld een wintersport chalet Oostenrijk kunt huren en als je dat op basis van zelfvoorziening doet, en dus zelf de maaltijden bereidt, is een ouder skivakantie zeker betaalbaar. Je moet dan wel, indien mogelijk, een wintersport chalet Oostenrijk inclusief skipas huren. Zo een ski chalet Oostenrijk boek je bijvoorbeeld bij Sunweb.


jongen carve skiën

Deelnemen aan georganiseerde 1 ouder vakantie Oostenrijk

Je kunt, bijvoorbeeld via Estivant, ook deelnemer aan een georganiseerde vakantie Oostenrijk voor 1 ouder gezinnen. Wel wat duurder misschien maar als je alles bij elkaar optelt, is het ook wel prettig als de hele eenoudervakantie Oostenrijk inclusief is. En als je het prettig vindt om samen met andere een ouder gezinnen op vakantie te gaan, kan zo een Estivant 1 ouder vakantie heel leuk zijn. Voor in de zomer maar zeker ook voor je een ouder wintersport vakantie Oostenrijk. Je kunt een eenoudervakantie Oostenrijk dus op diverse manieren invullen. Zelf geregeld of volledig verzorgd. Voor in de winter of zomer.