Wintersport Flachau.

Wie een skivakantie Flachau wil boeken vindt op deze pagina informatie over pistes, sneeuwhoogte en andere relevante informatie. Flachau is een groot skigebied met geweldige skimogelijkheden. Te combineren met een skivakantie Amadé. Je kunt op deze pagina een appartement of wintersport chalet Flachau boeken maar ook gaan voor een hotel Flachau aan de piste met arrangement. Voor een goedkope skivakantie Flachau, zie de aanbiedingen.

Vind hier een wintersport accommodatie in Flachau.

Flachau maakt onderdeel uit van Ski Amadé

Wintersport Flachau is meer dan alleen rond het leuke dorpje genieten van witte pisten. Flachau maakt deel uit van Ski Amadé, met ruim 800 kilometers afdalingen, de grootste skiregio in Oostenrijk. Een ideaal gebied voor een skivakantie Oostenrijk. Tip: Kijk ook eens naar het skigebied Serfaus Fiss Ladis. Ook leuk voor een skivakantie Oostenrijk met kinderen.

Interhome wintersport Oostenrijk banner

Skivakantie Flachau, ook voor alleenstaanden

Het is ook een gebied voor wintersport hoger opgeleiden. Met één skipas kan je genieten van al dat pistegeweld, terwijl de verbindingen tussen de verschillende skigebieden enorm goed te noemen is. Zo wordt skiën of snowboarden ineens een hele unieke ervaring. Je kunt hier een hotel Flachau aan de piste en met skipas boeken. Ook voor een last minute wintersport voorjaarsvakantie. Of een goedkope wintersport accommodatie Ski Amadé.

Wintersport Flachau, heden en verleden.

Flachau is ook de plek waar de inmiddels beroemde Oostenrijkse skiër Hermann Maier geleerd heeft hoe te genieten van de wintersport, en hier legde hij de basis voor de vele overwinningen die hij heeft mogen vieren.

  • Pisten voor iedereen. 26 km blauw, 74 rood en 11 km zwart.
  • Meer dan 40 moderne liften, met een capaciteit van ruim 26.000 personen per uur.
  • Sneeuwzeker, mede dankzij kunstsneeuw.
  • Een goede aprés ski.
  • Een ideale locatie voor single reizen wintersport
  • De vele voordelen gecombineerd met Ski Amadé.
  • Ook grote vakantiehuizen voor de  wintersport te huur.

Kortom, Wintersport in Flachau is niet zomaar skiën, maar is echt kunnen genieten van de wintersport. Het is de ideale locatie voor een skivakantie Oostenrijk.

Skivakantie Flachau, veel variatie

Daarbij staat voor de medewerkers van het skigebied Flachau, de skihutten en de hotels in de regio, maar één ding voorop.
Iedereen wil het jou naar de zin maken. Misschien dat juist daarom de aprés ski hier van een zo hoog niveau is.

Maar het allermooiste, en dat kunnen we haast niet vaak genoeg benadrukken, is dat Wintersport in Flachau zo ontzettend afwisselend is, door de koppeling binnen Ski Amadé. Door een last minute wintersport Flachau te boeken, kan je profiteren van alle faciliteiten van Ski Amadé.

Daardoor weet je welhaast zeker, dat je nooit twee keer dezelfde afdaling hoeft af te skiën.

Tenzij je dat natuurlijk graag wilt.

Een heerlijke wintersportbestemming, en ook nog eens voorzien van erg sfeervolle skihutten, en restaurants van goed niveau. Wintersport Oostenrijk beleef je in Flachau op de meest optimale manier. Wintersport plezier en sneeuw zekerheid van december tot en met maart.

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten Flachau
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Meer informatie over Flachau

Voor meer informatie over dit unieke skigebied binnen Ski Amadé kan je terecht bij de aanbieders wintersport Oostenrijk op deze site.
Tip: Kijk ook eens naar de wintersport aanbiedingen Pitztaler Gletscher.