Wintersport accommodatie in Gerlitzen huren.

Vind hier alle aanbiedingen wintersport accommodaties Gerlitzen.

Gerlitzen ligt in Karinthië en is een wintersportgebied in Oostenrijk welke nog niet mee is gegaan in het massatoerisme. Een ideale plek als je een wintersport Oostenrijk vakantie wilt vieren in een gebied zonder massa toerisme. Wintersporten in dit unieke skigebied is genieten op goed geprepareerde en onderhouden pisten en afdalingen in het mooiste gedeelte van Karinthië. Dit gedeelte van Oostenrijk bezit de flair van de landen rond de Middellandse Zee bezit. Dit wintersport dorp in Oostenrijk is een nog onontdekt juweel is. Je kunt via deze site een goedkoop hotel of appartement Gerlitzen aan de pisten huren of een luxe hotel met skipas boeken.  Je vindt hier altijd de beste wintersport aanbiedingen en last minutes Karinthië en heel Oostenrijk.

Waarom je wintersport vakantie Oostenrijk hier boeken?

Wintersport op de Gerlizten kenmerkt zich door

  • Mooie pisten. 9,4 km blauw, ruim 38 km rood en ruim 3 km zwart.
  • 15 moderne skiliften.
  • Een goede sneeuwzekerheid.
  • Een goede aprés ski.
  • Een centraal gelegen regio, waardoor je ook makkelijk eens een kijkje kunt nemen in andere delen van Karinthië.
  • Goedkope wintersport accommodaties aan de piste in Gerlitzen te huur.
  • Ideaal voor een skivakantie Oostenrijk, Karinthië,  met kinderen.

Wintersport hier vieren, is een leuke ervaring, zeker voor diegenen die lekker met gezin en kinderen van de witte pisten willen genieten. Dit vakantie paradijs is zeker ook geschikt voor een een ouder wintersport vakantie.

Het is echt zo’n skigebied waar je beloond wordt voor het plezier wat je hebt op de mooie afdalingen, en waar je zonder blikken en blozen zomaar nog een keer naar boven kunt gaan met de skilift. Het is een genot om hier te mogen verblijven in een wintersport Oostenrijk chalet. Een paradijs ook voor liefhebbers van Paragliding.

 

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Meer informatie over Gerlitzen

Voor meer informatie over skigebied Gerlitzen kan je terecht bij de aanbieders van onze wintersport reizen naar Karinthië.