Skigebied Hochoetz

Vind hier een wintersport acccommodatie in Hochoetz.

Wat in de zomermaanden één van de mooiste wandelgebieden in Tirol is, wordt als er sneeuw valt, omgetoverd in een kind- en gezinsvriendelijk skigebied, dat heel veel mogelijkheden te bieden heeft.

Hochoetz is een prachtig skigebied. Een middelgroot skigebied, met net geen 50 kilometer pisten, op een bijzonder locatie, net boven het leuke dorpje Oetz. De rit met de kabelbaan, het dalstation ligt net buiten het dorp, maar op loopafstand van alle hotels, pensions en vakantiehuizen, duurt maar 8 minuten. Op de berg, liggen de goed onderhouden pisten, met afdalingen in alle moeilijkheidsgraden, en voor iedereen geschikt.

Waarom is dit skigebied in Oostenrijk een aanrader?

Kenmerkend zijn de moderne liften, de directe aansluiting op de pisten in Ochsengarten waar ook liften zijn die je omhoog brengen, de combinatie met het hoogste skidorp in Oostenrijk, en de kindvriendelijkheid.

  • Veel, en afwisselende afdalingen.
  • Veel moderne liften zonder lange wachttijden, vanuit hochoetz en Oetz, Ochsengarten en Kühtai.
  • Een hoge sneeuwzekerheid.
  • Veel skihutten in het skigebied, en veel cafe’s en restaurants in de skidorpen.
  • Erg kindvriendelijk, en meerdere skischolen met een oog voor kinderen.

Met één skipas, kan je overigens in twee skigebieden skiën en snowboarden, want de skipas die je koopt in Hochoetz is ook geldig in Kühtai.

De skibus, die gratis is voor gasten, brengt je regelmatig naar Kühtai en weer terug naar Oetz, en door de samensmelting heb je enorm veel pisten ter beschikking.

Een bestemming, die ieder gezinslid het optimale wintergevoel zal geven, zonder ook maar één saai moment.

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Een fijn skigebied dus. Daar komt nog bij dat het skidorp Oetz, direct onder skigebied Hochoetz ligt, en een erg gezellig dorpje is, dat na het skiën en snowboarden veel gezelligheid te bieden heeft, in diverse bars en restaurants. Daarom is dit gebied ook geschikt voor single wintersport reizen.

Meer informatie over Hochoetz

Voor meer informatie over skigebied Hochoetz kan je terecht bij wintersport Oostenrijk.

Bekijk hier alle wintersport vakanties in Hochoetz