Wintersport in Ischgl is uniek.

Vind hier je wintersport accommodatie Ischgl.

Wintersport in Oostenrijk wordt in Ischgl één groot feest. Deze wintersportplaats heeft misschien wel de mooiste pistes van Oostenrijk. Een fantastisch skigebied en een fantastisch skidorp. Daarnaast is deze Top Wintersportplaats sneeuwzeker.

Een topbestemming, maar daar betaal je ook voor, aangezien Ischgl in de Top 5 duurdere skigebieden / skidorpen staat.

Maar goed, je gaat niet naar Ischgl omdat het hier zo goedkoop skiën is, je gaat naar Ischgl om te genieten van de wintersport, en je wil graag dat je waar voor je geld krijgt. Gelukkig kun je via deze site ook een goedkope wintersport vakantie Ischgl boeken. Bijvoorbeeld een last minute skivakantie Ischl met skipas. Boek hier je wintersport chalet Oostenrijk.

Je krijgt immers normaal gesproken maar één keer de kans per jaar om de lange latten onder te binden, en dus wil je de tijd van je leven zonder dat je je zorgen moet maken of er wel genoeg sneeuw ligt.

Ischgl mag dan wat duurder zijn, hier wordt ook het één en ander geboden

  • Perfecte pisten. 38 km blauw, 127 rood en 45 km zwart.
  • Moderne liften zonder lange wachttijden.
  • De hoge sneeuwzekerheid, door de hoge ligging.
  • En aprés ski die hier werkelijk van topkwaliteit is.
  • De vele topevenementen zoals bijvoorbeeld de Top Of The Mountain concerten.
  • Ook als last minute wintersport accommodatie Oostenrijk te boeken

Waarom is dit skidorp zo geliefd bij Vlamingen en Nederlanders?

Wintersport in Ischgl is een combinatie van alles wat je mag verwachten in een skigebied, en dan nog een beetje meer.

Daarbij komt, dat dit skidorp enorm geliefd is bij wintersporters uit verschillende landen. Veel reisorganisaties plannen hier hun
single groepsreis wintersport. Dat komt mede omdat de sfeer hier optimaal is en er ook wintersport accommodaties zijn voor grote groepen.

Dat bewijst wel het aantal grote Nederlandse en Duitse artiesten wat hun wintersportvakantie hier komt doorbrengen. Maar goed, dat is ook niet voor niets. Bovendien is Ischgl uitermate makkelijk te bereiken is met zowel openbaar vervoer als met eigen auto, en dat zelfs met het vliegtuig en de taxi de reis geen enkel probleem hoeft te zijn.

De meeste hotels hebben zelfs een eigen shuttle die je van station of vliegveld ophaalt. Je kunt via deze site ook een all inclusive hotel Ischgl aan de piste boeken. Je verblijft er dan op basis van volpension en zelfs je drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.   Als je erin slaagt een last minute all inclusive skivakantie te boeken, is de all inclusief prijs zelfs goedkoper dan het “normale tarief”.

Wintersport vakantie dichter bij huis boeken?

Is Ischgl toch iets te ver weg voor je?? Kies dan voor een wintersport vakantie Duitsland. Zo vind je in het Sauerland de wintersportgebieden Willingen en Winterberg waar je bij voldoende sneeuwval ook heerlijk kunt skiën. Zeker bij een wintersport weekend in Sauerland ideaal.  Vind hier je wintersport chalet Duitsland.

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

En, laten we vooral niet vergeten te vermelden, dat Ischgl bol staat van de evenementen.

Nee, niet zomaar evenementen met de lokale zanger, maar absolute topevenementen als ‘Formen in Weiß’, waar internationale kunstenaars de meest wonderlijke sculpturen maken van sneeuw, en het absolute topevenement, ‘Top of the Mountain Concert’.

En dat zelfs drie keer per jaar, zoals ter opening en afsluiting van het skigeseizoen, en met wereldbekende topartiesten, zoals bijvoorbeeld Robbie Williams, Pink of Tina Turner.

Overigens is de entree voor het concert, dat op de piste plaats vind, geheel gratis als je een skipas hebt.

Reden te meer, om eens van de wintersport te gaan genieten, van de sneeuwzekere afdalingen, bij de opening of de afsluiting van het skiseizoen!

Meer informatie over Ischgl

Voor meer informatie over skigebied Obergurgl Hochgurgl ( Ischgl ) kan je terecht bij het Verkeersbureau Oostenrijk of één van de touroperators die wintersportreizen naar Oostenrijk organiseren. Zie ook hier voor méér wintersport Oostenrijk.