Kitzsteinhorn

Vind hier aanbiedingen Kitzsteinhorn en Kaprun.

Dit zijn de redenen waarom wintersport Oostenrijk zo geweldig is. Skigebied Kitzsteinhorn maakt samen met het andere skigebied bij Kaprun, Maiskogel, en skigebied Schmittenhöhe bij Zell am See, deel uit van de Europa Sportregion. Een echte passende naam voor een regio waar zoveel wintersport te beleven valt, en waarbij de skigebieden onderling verbonden zijn. Het is zeker één van de mooiste wintersportgebieden van Oostenrijk. Skigebied Maiskogel is wat meer passend voor de minder ervaren wintersporter, op pisten die rechtstreeks vanuit Kaprun bereikbaar zijn. De Kitzsteinhorn, is weliswaar wat verder weg, maar het skigebied is goed te bereiken met de bus of met de eigen auto, met voldoende parkeerplaatsen. Het voordeel van de Kitzsteinhorn, is de gletscher, die tot op een hoogte van 3.029 meter hoogte gaat, en waar je dus niet alleen in de winter kunt skiën, maar ook in de mooie zomermaanden. Je kunt het skigebied eigenlijk simpelweg met één woord omschrijven, WOW!

Genieten in Kitszteinhorn en Kaprun

Je gaat immers op wintersport om van alles te kunnen genieten. Beetje rust, plezier, witte pisten, gezelligheid, apres ski, skién of snowboarden, en natuurlijk nog veel meer. Dat de omgeving er een beetje leuk en uitdagend uitziet, is meegenomen, maar niet strikt noodzakelijk. De Kitzsteinhorn en de gezellige dorpjes zoals Kaprun, die bieden dit allemaal. Het maakt dit ook een leuke vakantiebestemming voor wintersport Oud en Nieuw

Alles wat je zoekt, in één wintersportbestemming, en dan ook nog met fijne poedersneeuw tot ver in het voorjaar, of zelfs zomers!

  • Uitermate mooie pisten, en bijna het hele jaar open.
  • Meer dan 40 kilometer pisten.
  • Erg hoge sneeuwzekerheid, en mooie poedersneeuw.
  • De aprés ski is hier uitermate goed.
  • Veel evenementen.
  • Ook ideaal voor een vakantie met hond in Oostenrijk

Een wintersportbestemming bij Zell am See, die alle biedt wat je kan zoeken in een skidorp met naast gelegen skigebieden.

Volop genieten, en de skipas is zeker niet duuuder dan in andere goede skigebieden Oostenrijk.

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Meer informatie over Kaprun – Kitzsteinhorn

Voor meer informatie over skigebied Kitzsteinhorn kan je terecht bij Verkeersbureau Oostenrijk of één van de aanbieders die gespecialiseerd zijn in betaalbare wintersport reizen Oostenrijk.