Kleinwalsertal Voralberg.

Het Kleinwalsertal in Vorarlberg, is eigenlijk een combinatie van meerdere skigebieden, en mede daardoor een ideale wintersportbestemming voor iedere wintersporter. Hier wordt enorm veel afwisseling geboden, op en naast de pisten, met afdalingen en andere wintersporten voor iedereen, of je nu beginner bent, gevorderde wintersporter, of als je graag samen met je kinderen wilt genieten van de sneeuw. Kleinwalsertal is de ideale bestemming voor een skivakantie Oostenrijk.

Het Kleinwalsertal is bovendien gewoon een hele mooie bestemming, dat naast heel veel natuurschoon, ook bekend staat vanwege de cultuur, en de goede faciliteiten, zoals de après ski. De combinatie van al dit moois, met de vier skigebieden, heeft er dan ook niet voor niet voor gezorgd, dat het Kleinwalsertal de op drie na populairste vakantiebestemming in Oostenrijk is. Wil je dus optimaal genieten, van alles wat een wintersportvakantie in het voorjaar of met oud en nieuw,  dan is dit een perfecte bestemming Voralberg..

Dit zijn de 4 skigebieden in Kleinwalsertal Voralberg.

Vind hier meer informatie over Kleinwalsertal

Ifen
Ifen is het skigebied bij uitstek, voor gezinnen, met brede en vlakke afdalingen. Lekker genieten samen met het gezin.

Talskigebiet
Kleinwalsertal – Talskigebiet biedt goede afdalingen, ideaal voor beginners, en iedereen die volop wil genieten van de wintersport.

Kanzelwand – Felhorn
Mooie besneeuwde afdalingen, mogul pisten en bij het dalstation het Crystal Ground Boarder park.

Walmendingerhorn
De Walmendingerhorn is het genietgebied in deze witte regio, met onder andere een groot uitzichts platform met glazen panoramalift, een groot zonnig terras, en erg sneeuwzeker. Dit is een ideale bestemming voor een jongeren groepsreis wintersport vakantie.

  • Veel, en afwisselende pisten. Iets voor iedereen, jong en oud.
  • Modern en traditioneel, zonder lange wachttijden, veel faciliteiten.
  • Een hoge sneeuwzekerheid, natuurlijk op de hogere pisten meer dan in het dal.
  • Veel skihutten in de skigebieden, en gezellige skidorpjes.
  • Erg kind- en gezinsvriendelijk, en meerdere skischolen bij de verschillende skigebieden.

Vergeet wintersport op de grote en duurdere skigebieden. In het Kleinwalsertal kan je hetzelfde vinden, voor lagere prijzen, en je hebt veel meer genietmomenten dan elders. Tip: Kijk ook eens naar de wintersport aanbiedingen in Salzburg, ook hier kan je voor weinig geld een wintersport accommodatie zoals appartement of hotel aan de piste boeken. Bovendien ligt de regio erg centraal, en kan je makkelijk andere skigebieden, gezellige wintersportdorpjes, en leuke steden bezoeken. Het is ook de ideale regio voor een last minute wintersport vakantie.

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Bekijk hier alle wintersport vakanties in Kleinwalsertal

Meer informatie over Kleinwalsertal

Voor meer informatie over skigebied Kleinwalsertal kan je terecht bij het Verkeersbureau Oostenrijk, de grotere touroperators en Oostenrijk vakantie specialisten.