Korte skivakantie Oostenrijk

Je kunt ook een korte skivakantie Oostenrijk boeken.

Wie aan wintersport vakanties denkt, denkt aan vakanties van 7 tot 14 dagen.  Niet iedereen heeft in de maanden december tot en met april zo veel vrije tijd beschikbaar en veel mensen zien daarom van een skivakantie af. Heel jammer, want je kunt ook een korte skivakantie boeken. Naar Oostenrijk bijvoorbeeld.


Wintersportgebieden zoals Ischgl, Sölden en Zillertal 3000 zijn perfect voor een korte skivakantie Oostenrijk.  Maar ze zijn ook ideaal voor een wintersport weekend. Op deze pagina meer informatie over de mogelijkheden korte wintersport reizen te boeken binnen de bekende wintersportlanden in Europa.

Je kunt een korte skivakantie Oostenrijk voor 3, 4, 5 of 6 dagen boeken. Indien je maar 3, 4 of 5 dagen vrij hebt, is een wintersport met vliegtuig vakantie het meest praktisch. Je kunt ook als alleenstaande een korte wintersport vakantie boeken.

geprepareerde piste bij zonsopkomst

Met het vliegtuig naar Oostenrijk afreizen voor korte skivakantie.

Als je voor een 4 of 5 daagse skivakantie Oostenrijk met de auto naar Oostenrijk moet afreizen, ben je meer dan 24 uur onderweg en kom je doodmoe op je vakantieadres aan. Zelfs als je met meerdere mensen achter het stuur kruipt van je auto blijft zo een autorit afzien. Het is daarom veel beter om goedkope vliegtickets Oostenrijk te boeken of een all inclusive skivakantie Oostenrijk te boeken. Met vliegtickets en hotel overnachtingen wel te verstaan.


wintersport selfie op het terras

Door de relatief lage brandstofprijzen is een vliegtuig wintersport uitstapje Oostenrijk minder duur dan je denkt en als het mee zit, kan je zo een goedkope vliegvakantie Oostenrijk ook last minute boeken.

Ook voor een korte wintersport vakantie met 2 tot 4 personen zijn er veel aanbiedingen en last minutes op het internet te vinden. Ook voor een skivakantie met hond Oostenrijk.
Hier vind je informatie over wintersport vliegtuig Oostenrijk.  Je kunt meestal vanuit Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Brussel naar Oostenrijk per vliegtuig afreizen.


mannenweekend apres ski

Korte skivakantie Winterberg boeken.

Als je maar 2 of 3 dagen vrij hebt voor een korte skivakantie, is een korte skivakantie in Winterberg ( Sauerland ) de perfecte locatie. Vanuit Nederland en Vlaanderen is deze super wintersport plek binnen een halve dag aan te rijden en de apres ski mogelijkheden zijn in Winterberg super. Als je Oud en Nieuw of kerstmis in een witte wereld wilt vieren, is Winterberg ook een leuke locatie.  In de periode rond kerst en Oud en Nieuw is het er extra gezellig en vind je er ook optredens van vele bands en orkesten. Ook als je niet van kerstmuziek houdt is het super leuk in Winterberg rond kerstmis.