16 personen

Chalet Wintersport Oostenrijk 16 personen.
Op zoek naar een 16 persoons wintersport chalet Oostenrijk. Bijvoorbeeld een ski chalet 16 personen of groepsaccommodatie in Tirol of Salzburgerland? Wintersport accommodaties Oostenrijk 16 personen. Meestal inclusief skipas en ook te huur met privé zwembad, jacuzzi of sauna.

Lees verder...

Genieten van jullie skivakantie.
Als je met 16 personen wilt genieten van een skiweekend of ski vakantie Oostenrijk, is het belangrijk dat de accommodatie direct aan de piste ligt en van alle gemakken is voorzien. Je kunt bij ons een ski chalet Oostenrijk 16 personen en 7, 8, 9 of 10 slaapkamers huren. Soms bestaat zo een grote wintersport accommodatie uit meerdere gebouwen. Je kunt ook een 16 of 18 persoons chalet Oostenrijk met privé sauna huren. Voor een wintersport- en wellness vakantie Oostenrijk.

Bekijk hier extra luxe huizen ski vakantie Oostenrijk 16 personen.

Chalets Oostenrijk 16 personen direct aan de piste.
/Bij ieder wintersport Oostenrijk chalet voor grote groepen 16 tot 30 personen op deze site staat aangegeven wat de afstand tot de piste is en of er een skiberging is. In de meeste gevallen heb je eigen parkeerruimte bij je chalet en zijn er voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten. Soms is er een biljart of tafeltennistafel in je luxe skichalet Oostenrijk aanwezig.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond