Saalbach Hinterglemm skivakantie, mooiste skipiste van Oostenrijk?

Skivakantie Saalbach Hinterglemm?

Je maakt een goede keuze als je voor Saalbach Hinterglemm kiest. Wintersport Oostenrijk is hier op zijn best. Fantastische ski pistes, voor ieders niveau. Een skivakantie Saalbacht Hinterglemm betekent genieten voor jong en oud. Voor de ervaren wintersporter en beginnende skiër. Op deze pagina vind je appartementen, chalets en hotels direct aan de piste. Veel aanbiedingen en last minutes.

Waarom een skivakantie Saalbach Hinterglemm zo bijzonder is

Er zijn heel veel skigebieden in Salzburg en de rest van Oostenrijk, de één nog mooier en uitdagender dan de ander. Wintersport in Saalbach Hinterglemm is echter iets bijzonders, een winterse droom die waarheid wordt. Echt iets voor een groepsreis wintersport. Een sprookje dat zo uit een sprookjesboek is weggelopen. Een echte wintersportbestemming voor iedereen die het goede leven en uitstekende pisten weet te waarderen. Huur hier een wintersport chalet of appartement en geniet van alles wat deze wintersportbestemming u te bieden heeft. Zie ook het skigebied Flachau. Voor meer wintersport plezier.

Wintersport Saalbach Hinterglemm is niet goedkoop

Maar, daar moeten we dan meteen wel bij vermelden, dat deze luxe wintersport bestemming in Salzburg absoluut niet de goedkoopste plek is om van de winter te gaan genieten. Het is dan ook niet direct een bestemming voor de typische Nederlandse wintersporter, maar wel als je een beetje meer te besteden hebt, en niet wilt kijken op een paar Euro.Als je dus echt het één en ander over hebt voor een fantastische wintersportvakantie, dan moet je simpelweg naar Saalbach Hinterglemm op wintersport gaan. Voor een single wintersport vakantie hoger opgeleiden moet je hier ook zijn. Vragen over single wintersport reizen??? Deze vind je hier.

Waarom een luxe wintersportvakantie Oostenrijk hier boeken?

  • Perfect geprepareerde pisten. 90 km blauw, 95 rood en 15 km zwart.
  • 55 moderne liften. Hier hoef je dus echt niet te wachten.
  • Sneeuwzeker, mede dankzij meer dan 450 sneeuwmachines en milieuvriendelijk dankzij 8 waterbekkens.
  • Een erg goede aprés ski in tal van skihutten.
  • Een perfecte locatie voor wintersport single reizen.
  • Goede faciliteiten, van moeilijke WK-afdalingen tot mooie en brede carvingpisten.
  • Wintersport in Oostenrijk op hoog niveau

Saalbach-Hinterglemm is een luxe vakantieoord.

Kortom, Wintersport in Saalbach Hinterglemm is pas echt genieten, op de piste, en daarnaast. Het niveau is te vergelijken met een skivakantie Val Thorens ( Frankrijk ) . Men zegt ook wel dat dit het grootste skicircus is in Oostenrijk, en daar heeft men ook wel een beetje gelijk in. Het is de combinatie die het zo indrukwekkend maakt, en zo genietbaar. De hotels, de restaurants en de aangeboden vakantiehuizen, zijn over het algemeen genomen erg luxe. En je kunt hier ook een wintersport chalet 12 personen of meer boeken.Wat je natuurlijk ook aan de prijs merkt.  Voor een wintersport vakantie grote groep betaal je in Saalbach wat meer. De gastvriendelijkheid is enorm hoog, en de verlichte pisten zorgen ook na zonsondergang voor plezier. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het funpark, de mogelijkheden voor snowtubing en icekarting, het snowmobilepark en de verlichte rodelbanen.

Hier gaat een dag gewoon nooit ten einde, en gaat ook gewoon de volgende dag weer door.

Beoordeling

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk Saalbach Hinterglemm

Meer informatie over Saalbach Hinterglemm

Voor meer informatie over de wintersportregio Saalbach Hinterglemm kan je terecht bij http://www.skicircus.at

Saalbach-Hinterglemm is ook zéér in trek bij reisorganisaties die single wintersport reizen organiseren. Met name de apres ski mogelijkheden zijn hier perfect.

Als je interesse hebt in een single wintersport vakantie in Saalbach-Hinterglemm kijk dan eens op de website singlereizen-online.nl.

Hier vind je een groot aanbod single reizen voor de zomer, winter en herfst. Er worden ook wintersport reizen voor alleenstaanden georganiseerd in de leeftijdsgroep 50 plus. Onze tip: Zoek je een groot wintersportgebied in Oostenrijk waar je met één skipas terecht kunt?? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van skigebied Ski Amadé. Ruim 800 kilometer aan pisten en met de beste wintersport faciliteiten van heel Oostenrijk.

Reisverzekering met wintersport dekking afsluiten.

Welke wintersport bestemming je ook kiest. Het is altijd belangrijk om een reisverzekering af te sluiten met wintersportdekking. Ook als je een ander bestemming voor je skivakantie kiest dan Oostenrijk, Italië of Zwitserland.