Wintersportgebied Ski Amadé

Ski Amadé is de grootste samenhangende skiregio in Oostenrijk, met ruim 860 kilometer pisten. Met één skipas kan je terecht in de beste skigebieden van Oostenrijk. Dat betekent dus meer dan grenzeloos skiplezier, want dit is pas echt vrijheid op de mooiste pisten die Oostenrijk te bieden heeft.
Je kunt hier een goedkoop wintersport appartement of skichalet Ski Amadé boeken.

Daarbij komt nog dat het niet zomaar de eerste de beste skigebieden zijn die zijn samengevoegd, want alle deelnemende skigebieden voldoen allemaal aan de toch wel zware eisen die Ski Amadé heeft gesteld aan de pisten, de faciliteiten, het onderhoud en aan innovatie. Je vindt dit unieke wintersportgebied in zowel Salzburgerland als Stiermarken.

Uit welke skigebieden bestaat Ski Amadé?

De deelnemende skigebieden / regio’s. die dus zowel in het Salzburgerland als in de deelstaat Stiermarken te vinden zijn, zijn

  • Schladming Dachstein.
  • Salzburger Sportwelt.
  • De regio Gastein.
  • De regio Hochkönig.
  • Het Großarltal.

Wintersport Ski Amadé is dus genieten op het allerbeste wat Salzburg en Stiermarken te bieden hebben.
Daarbij staat plezier voorop en wordt welhaast gegarandeerd.

Eén van grootste skigebieden Oostenrijk

Bovendien is Ski Amadé zo groot, dat je nooit een tweede keer dezelfde afdaling hoeft af te skiën tijdens je vakantie, en dat is toch wel aardig uniek te noemen. Immers, meestal ken je de afdalingen toch wel na een wintersportvakantie van een weekje. En mocht je denken dat het onmogelijk is om in een weekje al die 860 kilometer pisten af te dalen. Zelfs daar heeft men aan gedacht in de Ski Amadé.
Niet alleen zijn de meeste skigebieden onderling met nieuwe liften verbonden, of via zogenoemde skiroutes, de skibus rijdt regelmatig en doet al die skigebieden aan. Het is misschien wel de mooiste wintersport bestemming van heel Oostenrijk.

Beoordeling van dit skigebied in Stiermaken en Salzburg

Gastvriendelijkheid
Kwaliteit Pisten
Kwaliteit Aprés Ski
Andere mogelijke Wintersporten
Evenementen
Kwaliteit Hotels en Vakantiehuizen
Algemene indruk

Meer informatie over Ski Amadé

Voor meer informatie over deze wintersportregio en aanbiedingen wintersport Ski Amadé, raadpleeg onze pagina last minute wintersport Oostenrijk. Ook voor een hotel Ski Amadé direct aan de piste. Ook voor een goedkope wintersport vakantie Oostenrijk.