Wintersport Voralberg, perfecte wintersport locatie Oostenrijk.

Vind hier je wintersport accommodatie Voralberg.

Voralberg, is éen van de meest geliefde wintersport gebieden van de wereld. Het is een combinatie, of misschien wel een gouden middenweg tussen de wintersportmogelijkheden die in Tirol worden aangeboden, en de wintersport die Zwitserland zo bekend gemaakt heeft. Een wereld van formaat in de relatief gezien kleinste regio in Oostenrijk, maar zeker niet met de kleinste skigebieden of de kleinste wintersportmogelijkheden.  Ook de koninklijke familie komt hier graag. Via deze site kan je een appartement, hotel of wintersport chalet in Voralberg huren. Daarnaast kan je een skichalet grote groep in Voralberg huren.

Vorarlberg, wintersport voor beginners en gevorderden.

Vorarlberg biedt zoveel wintersport, dat het een geliefde vakantiebestemming is voor heel veel wintersporters.  Het is een skioord voor getrainde wintersporters maar ook starters kunnen hier prima terecht. Ook ideaal voor single wintersport. Er zijn maar liefst 44 verschillende mogelijkheden in het Voralgebergte om op de lange latten of de snowboard van de pisten af te glijden. En dat is toch voor een dergelijk onbekende regio zeker niet slecht. En denk nu niet dat de Wintersport in Vorarlberg alleen op kleine skigebieden plaats kan vinden. Hier vindt je werkelijk prachtige skigebieden en regio’s, die gedeeltelijk zelfs de grenzen van Oostenrijk en Duitsland overlappen.

wintersportchalet gelukkig stel

Skigebieden in Voralberg

  • De Silvretta Montafon regio, met Montafon Hochjoch en Montafon Nova.
  • Het Kleinwalsertal met Ifen, de grensoverschrijdende Kanzelwand Fellhorn, de Walmendingerhorn en het erg leuke Kleinwalsertal Talskigebiet.
  • Warth Schrocken.
  • Stuben am Arlberg, niet ver van de wieg van het skiën St. Anton am Arlberg.

Het is nogal wat, dat Vorarlberg te bieden heeft.

Voor ieder wat wils, grote en kleine skigebieden, knus of omvangrijk.

En met een gastvriendelijkheid die erg groot is, in een regio die veel doet om het wintersporters naar de zin te maken op goed onderhouden en geprepareerde pisten, en met een fantastische aprés ski in tal van skihutten, restaurants en discotheken. Je bent weliswaar in Vorarlberg, maar je geniet toch van een Tiroolse mentaliteit, met een vleugje Zwitserland, wat vooral aan de inheemse keuken te merken is.

Lech, favotiete wintersportplaats Koninklijke familie.

En laten we hier vooral niet vergeten het meest koninklijke skigebied in de Alpen te vermelden, Lech Zürs am Arlberg. De favoriete wintersportplaats van de koninklijke familie. En mocht je hier een keer naar toe gaan om te genieten van de Wintersport in Vorarlberg, dan weet je ook meteen waarom de Koning en zijn familie hier jaar op jaar zo graag komen voor de wintersportvakantie. Lech is een erg open dorp trouwens, waar je de Koninklijke familie dus ook daadwerkelijk zo tegen het lijf kunt skiën. Je kunt via deze site ook een wintersport accommodatie in Lech boeken.

Interhome wintersport Oostenrijk banner

Liever een wintersport accommodatie in Zwitserland boeken?

Als je liever een wintersport appartement, chalet of hotel in Zwitserland boekt, kan je dan het voordeligste last minute doen. Hier kan je een last minute wintersport Zwitserland boeken.

Bekijk hier het complete aanbod wintersportvakanties in Vorarlberg

Voralberg in Oostenrijk is een wintersportgebied welke ook geschikt is voor een vakantie met kinderen. Een aantal pistes zijn ook geschikt voor beginnende wintersporters. Ook eenoudergezinnen kunnen hier hun skivakantie boeken, al dan niet via een reisorganisatie welke gespecialiseerd is in wintersportvakanties voor eenoudergezinnen Je kunt je opgeven voor een georganiseerde 1 ouder wintersport vakantie als je een single ouder bent en kinderen hebt in de leeftijd van ongeveer 8 tot 18 jaar.