Wintersport nieuws van Landal Ski Life

Voor wie een wintersport vakantie Oostenrijk wil boeken bij Landal Ski Life

Ben je op zoek naar de beste mogelijkheden voor je skivakantie Oostenrijk? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een appartement te huren op één van de Landal Ski Life vakantieparken in Oostenrijk. Je vindt deze in Voralberg, Salzburgerland en Karinthië. Je kunt een wintersport appartement huren bij Landal voor 2 tot wel 12 personen. Landal Ski Life hanteert flexibele voorwaarden. Dit zijn de voorwaarden bij Landal Ski Life die gelden vanaf heden tot nader order. We halen er een paar voorwaarden uit.

Je wintersport chalet Oostenrijk in termijnen betalen

Als je een wintersport chalet op één van de Landal Ski Life vakantieparken boekt, dan hoef je niet direct de hele huursom te betalen. Dit is alleen van toepassing als je de wintersport accommodatie bij Landal Ski Life voor over 8 weken of later boekt. Je mag dan in twee termijnen betalen. Betaal bij de boeking 30 % van het totale bedrag of betaal dit binnen 30 dagen. Voor de nog te betalen 70 % heb je de tijd tot 8 weken voor aankomst. Deze bepaling is dus niet geldig bij bijvoorbeeld een last minute wintersport boeking waarbij je binnen een week vertrekt.

Gratis omboeken bij Landal Ski Life tot 28 dagen voor vertrek

Tot 28 dagen voor vertrek kan je de accommodatie bij Landal Ski Life gratis omboeken. En voor dat omboeken kunnen vele redenen zijn. Zoals. Heb je een ander Landal Ski Life park Oostenrijk gezien welke meer voldoet aan de wintersport wensen? Geef je de voorkeur aan een andere wintersport periode? Is de samenstelling van de groep veranderd? Er kunnen diverse redenen zijn waarom je de boeking wilt wijzigen. Misschien geef je de voorkeur aan een skivakantie Zwitserland, Duitsland of Tsjechië? Want ook daar heeft Landal Ski Life fantastische wintersport vakantieparken.

Geen geld terug bij omboeking

Let op. Je kunt alleen gratis omboeken als het totaalbedrag van de wintersport boeking bij Landal gelijk blijft of hoger wordt. Bij een duurdere boeking, betaal je het verschil bij. Als je de boeking omzet naar een goedkoper wintersport chalet, krijg je het verschil niet terug.

skivakantie in de skilift

Gratis annuleren binnen 14 dagen na boeking

Heb je een wintersport appartement op een park van Landal Ski Life geboekt en wil je annuleren? Dit zijn de voorwaarden zoals ze op de website van Landal staan: Gratis annuleren binnen 14 dagen
Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan met een recreatie-voucher, wordt de terugbetaling ook gedaan middels een recreatie-voucher

De kosten in geval van annuleren na 14 dagen na het maken van de reservering zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Lees de volledige en officiële voorwaarden voor je bij Landal Ski Life boekt

Of je nu een appartement bij Landa Ski Life in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Tsjechië boekt, deze voorwaarden over annuleren en in termijnen betalen gelden voor alle Landal wintersport vakantieparken en tot er nieuwe of aanvullende bepalingen komen. Alleen de voorwaarden op de officiële Landal Ski Life website zijn van toepassing.

jongen carve skiën

Voordelen van het boeken van een wintersport appartement bij Landal

Het boeken van je wintersport vakantie bij Landal Ski Life heeft vele voordelen. Niet alleen boek je met maximale flexibiliteit en zekerheid, je boekt bij een Nederlandse reisorganisatie met een groot aanbod luxe vakantieparken in binnen- en buitenland. De wintersport vakantieparken van Landal liggen alleen in de beste skigebieden en door de flexibele omboekgaranties, kan je ook switchen naar een vakantiepark met meer sneeuwzekerheid. Daarnaast, je kunt ook een wintersport appartement Landal met bijvoorbeeld sauna boeken. Genieten van wintersport en wellness.