Wintersport Oostenrijk en Coronavirus

Nu ook mensen met Coronavirus besmet in Oostenrijk, Insbruck.

Het is 25 februari 2020 er is slecht nieuws voor wintersporters in Oostenrijk, het besmettelijke Coranavirus is volgens diverse media nu ook gevonden bij wintersporters in Oostenrijk. Dit was het laatste nieuws op Nu.nl.

tui wintersport banner

Twee personen in de Oostenrijkse plaats Innsbruck zijn positief getest op het coronavirus, meldt de gouverneur van de deelstaat Tirol dinsdag in een persconferentie. Het gebied rondom de stad is geliefd onder wintersporters en trekt rond deze tijd van het jaar honderden tot duizenden Nederlanders. Meer informatie op Nu.nl, link. Er zouden 2 Italiaanse mannen besmet zijn die in Oostenrijk aan het wintersporten zijn.  Eerder werd al vastgesteld dat in Noord-Italië tientallen mensen met het Coronavirus besmet zijn en zijn ook in andere landen duizenden mensen in quarantaine.

Houd het nieuws in de gaten en informeer je goed.

Houd het nieuws over het Coronavisrus in de gaten. Als jij nu bezig bent met wintersport in Oostenrijk, hoef je niet in paniek te raken. Wel moet je extra alert zijn als je ook je wintersportvakantie Oostenrijk in Innsbruck hebt geboekt en daar nu bent of binnenkort naartoe gaat. Het ministerie van buitenlandse zaken informeert over veilige landen en niet veilige landen en geeft ook aan welke maatregelen je tijdelijk zou kunnen treffen.  Hier vind je het reisadvies van het Ministerie.

Landal Ski Life banner

Niemand wil besmet raken met dit virus en al helemaal niet tijdens je wintersport vakantie dus houd het nieuws goed in de gaten.

sunweb lastminutes banner